1 Haziran 2010 Salı

REZİLLERMİ DESEM, KATİLLERMİ DESEM..NE DESEM AZ!!!

1837 Yılında yapılan bir sayıma göre Filistin'de 9000 yahudi yaşamaktadır hepsi de topraksızdır. Filistin'de Yahudilerin oturduğu ilk yerleşim yeri 1860 ta kuruldu.Filistine Yahudi göçü Rus çarı II.Aleksendr'in öldürülmesi ile hızlandı.Ruslar çarlarının öldürülmesinden Yahudileri sorumlu tuttular.

Satın aldıkları toprak miktarı 1925 te 944.000 dönüme,1927 de1.024.000 dönüme ve 1930 da1.170.000 dönüme çıktı. Toprak almaya devam ettiler..1920-1936 yılları arasında İngilizler 290.000 yahudinin Filistine göçüne yardımcı oldular.1932 de Hitler'in iktidara gelmesi ile göçler hızlandı. İngiliz,Amerikan,Fransız ,Güney Amerikalı yahudi zenginler kesenin ağzını açarak toprak satın almak için özel banka ve konsorsiyumlar kurdular.Bunlardan Siyonist toprak stratejisine en yüksek mâlî destek 1919-1939 yılları arasında ABD'den geldi

1936-1939 arası Filistinliler büyük bir başkaldırı ve isyan çıkardılarsa geç kalmışlardı.Güçlenen yahudi toplumu ve organizasyonları ve İngiliz desteği ile yenildiler.Bundan sonra yahudi toplumuna silah akmaya başladı.Filistin köylerine karşı saldırı,baskın ve katliamlarla geri kalan toprağı da ele geçirdiler ve mazlum desteksiz Filistinlileri kendi topraklarından sürdüler..
****
(Yaralılar baş ve boyun bölgelerinden vurulmuş)!!

Özetle bir milletin çöküşü, ve rezil bir milletin varlığı böyle başlamış. 2.Dünya savaşında yaklaşık 2.5milyon yahudi Hitler tarafından katledildiğinde, bu katledilerin bir gün katledenler olacağını sanırım kimse tahmin edememişti..
Üstelik bu sefer katledilenler müslümanlar olacaktır. Dünyaya şöyle bir bakın, şu anda dünya üzerinde müslümanlar kadar uğraşılan, Ülkeleri ele geçirilen katledilen (Bosna Hersek-Irak-Afganistan-Çeçenistan vs) başka bir dine mensup insanlar yoktur. Tek bir askeri öldürülüğü için kadın çoluk çocuk bebek yaşlı demeden 1.400 insanı rahatlıkla gözünü kırpmadan öldürebilen ve rezil ülke artık Türkleri öldürmeye başladı!! Dünya ülkelerinin insanlarına kurşun sıkmaktan hiç çekinmedi!! Gazze bombalanırken israilli aillelerin bir tepeden gülüp eğlenerek dürbünlerle bombardımanı seyretmesi hala gözümün önünde!! Ve şimdi, amacı sadece insani yardım olan bir gemiye, bizim bayraklarımızı taşıyan gemiye saldırıp bizim insanımızıda öldürmekten çekinmediler bu alçak şerefsizler!!

Artık şu bir gerçekki bu varlıklar durdurulmadığı sürece bir gün bizede sıra gelecektir. Bunların nasıl ikiyüzlü varlıklar olduğu artık daha açığa çıkmıştır. Her ne pahasına olursa olsun, Ülke olarak birlik olmak, dünya olarak birlik olmak zamanı geldide geçiyor. Ve şu an meydanlarda sadece dini kesim değil her görüşten anlayıştan partiden insanların olması gerekmektedir. Madem olay insani, bunun sağı solu dini olmaz!!

Ölen vatandaşlarıma yüce Allahtan(cc) rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum....

7 yorum:

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

lanetliyoruz sayın abiciğim. 20 tırnağımız boyunlarında beddularımız koyunlarında şeytan onların ayaklarına dolandı artık kaçış yok. ceza CEHENEMM!!!

Yeşim dedi ki...

Ah abicim ne güzel yazmışsın. Burada biraz da Filistin halkı suçlu değil mi? Topraklarını parayla satarken eminim böyle olacağını hiç düşünmemişlerdir. Elbette ki bu İsrail'in bugüne kadar yaptıklarını haklı çıkarmaz. Amaaaa eğer toprağını parayla satarsan bir daha geri alamama ihtimalini de düşünmelisin. İsrail yaptıkları konusunda hiçbir rahatsızlık duymuyor. Çünkü onlara göre yaptıkları meşru müdafa!
Buna karşılık dünyanın ve ülkemin verdiği tepki ne? Kınama! Olan hayatını kaybeden insanlarımıza ve onların ailelerine oldu. Allah sabırlar versin.

keditasması dedi ki...

Ne deseniz az gelir.Yazıklar olsun,insan olsunlar.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Bu nedenle,İsrailoğullarına şunu yazdık:Kim bir nefsi, bir başka nefse ya da
yeryüzündeki bir fesada karşılık olmaksızı (haksız yere öldürürse,
sanki bütün insanları öldürmüş gibi olur.Kim de onu(öldürülmesine
engel olarak)diriltirse, bütün insanları diriltmiş gibi olur.Andolsun,
elçilerimiz onlara apaçık belgelerle ge...lmişlerdir. Sonra bunun ardından
onlardan bir çoğu yeryüzünde ölçüyü taşıranlardır.(MAİDE/32)
*****

Onlar Allah'ın Kuran'da lanetlediği aşağılık topluluk.
Gün gelecek devran dönecek inşallah.

Allah belalarını versin..

bahar dedi ki...

ne deseniz az

KİANA dedi ki...

Selamlar Onuncu Köyün Adamı; Güya nefis terbiyesi moduna girmiştim.. Gelde nefsini terbiye eyle...İnsana düşman olmak, kin tutmak hiç yapmak istemediğim birşey. Ama gel görki insanın nefsini alıp alaşağı ediyorlar.. Kin se kin, düşmanlıksa düşmanlık... Şimdi var bunlar bende. Dişe diş diyorum, cana can, kana kan...Kalleş, katil İsrailden en ağır bir şekilde intikam alınmalı..Bu düşüncelerimden dolayı beni kınayan olursa, kabulüm, Ben insan değilim..

Adsız dedi ki...

Merhabalar efendim,

Bunlar, daha doğrusu bu kavim akıllanmaz. Hz. Musa Allah'a yalvardı da Kızıldeniz'de bir yol açıldı ve kavmini Firavun'un zulmünden kurtardı. Onlar ise aralarında ziynetlerini toplayarak erittiler ve bir buzağı heykeli yaparak ona taptılar. Bunlar lanetli ve nankör bir millettir. Dünyanın başı yine bu kavim yüzünden belaya girecek ve belki de sonu olacak. Doğrusunu Allah'u Teala bilir.