5 Nisan 2010 Pazartesi

BLOGCU ARKADAŞLAR.!!

Bizler burada birçok şeyi paylaşıyoruz..kendi doğum günlerimizi, yavrularımızın doğum günlerini, hatta sevdiklerimizin vefatlarını.. Yani iyi ve kötü günlerimizi hep paylaşıyor, arkadaşlarımızın mutluluğuyla seviniyor
kötü anlarıyla üzülüyoruz. Ne nedir bilmiyorum sadece insani yaklaşmak istiyorum..
Şu sıralar http://kadinvehayat-ece.blogspot.com/ arkadaşımız oldukça kötü günler yaşıyor ve doğrusu ben buna üzülüyorum. Kendisi ve eşiyle brancda tanışmıştım her ikiside çok güzel insanlar.
Çocukları oğlumla aynı okulda okuyor ve ikisini tanıştırıp arkadaş olmaları için bir araya getirmeyi istiyorum.
Her nasılsa her ne olduysa arkadaşımız şu anda çok üzüntülü günler yaşıyor. Bu belki birçoğumuzun başına gelmiştir gelenler daha iyi bilir nasıl bir şey olduğunu, ve ben düşünüyorum ki sevgiler paylaştıkça nasıl çoğalıyorsa acılar da paylaştıkça dağılır..bu günlerde kendisini tanımayan arkadaşlarımızın da yanında olmasından eminim mutluluk duyacaktır. Hepimiz dua etsek, güzel dileklerde bulunsak güçlenmesi için yanında olsak... Kötü günde blogdaşlık güzel bir şey olur diye düşünüyorum. Ya siz??

17 yorum:

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Tabii seve seve. Hemen girip bakacağım o arkadaşın bloğuna.

GÜL dedi ki...

bloğa baktım ama bukadar üzülmesi nedendir??????bundan sonra takip edicem çok üzülüyorum böyle olaylara üzülmese kimse....

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Sevgili mesut abicim. Ecenin her zaman yanındayım. olanlara çok üzüldüm her fırsatta mail atıp halini hatrını soruyor ve dua ediyorum. Elimizden başka da bişey gelmez.

Eğer ece nin kıymetini bilen bir adamsa geri döner. işin iç yüzünü bilmiyoruz. onlar aile ve neler olup bittiğini bilemeyiz. hatalıı kim hangi taraf bilemeyiz. O yüzden ben tek birşey diyorum,

Eğer bu evlilik barışma onlar için hayırlı ise olsun.ama iki tarafta daha çok üzülecek ve hiç bir şey eskisi gibi olmayacaksa, olmasın. Böyle diyerek belki yanlış anlaşılacam ama gerçeği bu. Allah Onlar için hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Yuva yapmak sevaptır. Yuva yapanın yuvası olur. Allah kimsenin yuvasını dağıtmasın.

Eceyi çok iyi anlıyorum. Benim eşim yarım saat geç gelse telefona saldırıyorum ki ece eşine ulaşamıyo bile. Allahım sabır versin, Yar ve yardımcısı olsun. Eşini ona tez zamanda bağışlasın. Yuvaları yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsun.

Mesut abi güzel yürek, bu konuyu bloga taşıdıgın için ayrca seni kutlarım. Büyük bir dostluk örneği gösterdin tebrik ederim.

Amozonik dedi ki...

Tabii ki destek olmak isterim ama ortalık karanlık yanlış dişi çekmekten korkuyorum.Umarım anlatabildim..


Yardımcı olabilir iseniz sevinirim.

Syhn dedi ki...

çok incesniz dediklerinize katılıyorum bende linke tıklayı siteye gittim ama çokta bir şey anlamadım..
düşündüğüm şey olmamasını diliyorum en fazla..

aysema dedi ki...

Şimdi bakmaya gidiyorum... Teşekkürler duyurun için.

mehbup dedi ki...

Umarım iyi olur. Seve seve yardımcı olmak isterim.
Saygılar

NiLaY dedi ki...

sayenizde öğrendim, teşekkürler..

Adsız dedi ki...

ben de yorum bıraktım.destek olmaya çalıştgım.inşaallah mutlu haberlerini alırız.Allahtan ümit kesilmez.sağlıcakla kalın.

Benhurum dedi ki...

Derhal gidiyorum...

Çınar dedi ki...

Arkadaşın bloguna baktım ve yorum bıraktım. Umarım sorun her neyse en kısa zamanda düzelir.

Sevgiler

ruhumun pusulası dedi ki...

Bizim kelimelerimiz onun yüreğine sadece küçük damlalar serpecek ama biliyorum ki böyle umutsuz zamanlarda insanın bir hatrının sorulmasına bile ihtiyacı oluyor. Biriktirdiğimiz ne kadar umut varsa paylaşırız elbet...

Nilgün Komar dedi ki...

evet mesut bey,
bende hergün uğramaya çalışıyorum bloguna.. her seferinde aynı cümleler de kursam, güldüğünü görene kadar yazmaya devam edeceğim.. keşke elimden daha fazlası gelse..

Hamiyet dedi ki...

Hemen bakıyorum. İnsan böyle günlerde birbirine destek olmalı.
Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.

Rakunt ideas dedi ki...

Ne güzel bir olayı ela almışsınız Bend eçok üzülerek takip ediyorum.Takip ediyorum elden birşey gelmiyor arada mesafelerde olunca.İnşallah çabuk kendine gelir eşide yine kaldıkları yerden devam ederler hayatlarına.

Fatih dedi ki...

Kendisini tanımıyorum sorunu nedir bilmiyorum ama eğer yapabileceğim bir şey varsa elimden geleni yaparım.. Kesinlikle kötü günlerde birlikte olmak lazım.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

inanmıyorum ben çok geç okudum

çok moralim bozuldu

ece yani yanında olamadım hemen gidiyorum

konu ne bilmiyom ama eşi ise çok iyi birine benziyordu çok iyi bir çiftti inşallah dzelicek inanıyorum