27 Nisan 2010 Salı

BAK,AN OLMA BAKANN.!!!!

Deli olmamak sinirlenmemek işten değil. Son yıllarda Ülkemizde kaçırılan ve bir daha bulunamayan bir sürü çocuk varken, tecavüz edilen 17aylık bebeden sonra Siirtte 8çocuğun 2 ve 3 yaşlarındaki o masuma tecavüz edip suya sokup boğmaları DİBE VURMAK değilde nedirr. 2yaşında bir erkek çocuğunu, sonra 3yaşında kız çocuğunu 8 tane 14 yaşlarında çocuğun aralarına alıp....iğrenç ya iğrenç... Bunları yapanlar nasıl varlıklardır, nasıl rezillerdir ya, Allah kahretsin böylelerini.Üstelik bu olay olalı bir yıl olmuş, üstelik bu iğrençliği yapan pisliklerin hepsi dışardaymış. Ya bunca zaman içinde başka çocukları taciz etmediklerini kim söyleyebilir kim garanti verebilir Allah aşkına.

Ve yine Siirt’te 4 kız öğrenciye 2 yıl tecavüz ettikleri iddia edilen yaklaşık 100 kişi ifade veriyor 15 kişi tutuklanıyor Tutuklananlar arasında bir milletvekilinin yakını da var, okulun müdür yardımcısı ise ortadan kayboluyor. Milli Eğitim Bak,anı ne iş yaparsın senn.. Hale bakın Allah aşkına ya...

Allah aşkına aklı selim biri açıklasın bu gidişatı. Nasıl orda rahat oturuyor bu ülkeyi yönetenler anlamıyorum
bunların hemen hepsi gerçekten tam birer bak,an. Ya hu ekonomiyi kurtaralım derken insalık yok oluyor görmüyormusunuz, körmüsünüz siz. He yoksa bunlara rağmen herşey yolundamı kabul ediyorsunuz anlamıyorumki. Bu kaçırılan çocukların, öldürülen çocukların faillerini bulamıyor o rezilleri parçalayamıyorsanız, uyumayın yemeyin içmeyin kendinizi parçalayın birşeyler yapın kardeşim. Eski yıllara göre iyi olan iyi giden birşey gösterin bizlere!

Ne iş yaparsın sen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bak,anı?? Nerde ne işle anılırsın, hangi işin göz önünde, hangi taşın üstüne taş koydun ya hu? Aileden sorunlu devlet bak,an ımız diyorki genç yaşlardaki çocuklarımız enerjisini doğru kullanmalıymış falan, ya o zaman Spor bakanıylamı görüşürsün ne yaparsın gereğini yapsanıza, Milli Eğitim Bakanını da alıp 3lü 4lü zirveler yapsanıza. Daha ne kadar dibe vurmalıyız Allah aşkına.
Şu tv,leri biraz denetim altına alsanıza.. Bir kavak yelleri var hepi topu 2çift sevgili var ensest ilişki gibi ha bire sevgililerini değiş tokuş ediyorlar. Aşkı Memnu tam bir ensest dizi zaten, amcasının karısı olan yengesiyle birlikte oldup yaşadıktan sonra sonra yeğeniyle evlenen biri, bunun gibi başka dizilerde var. Bumudur sansürsüzlük, bumudur özgürlük Allah aşkına.

Ülkeyi yönetenler ülkenin bak,anları bir silkinin, uyanın, açın gözünüzü ya hu, bırakın et fiyatlarını, anayasayı falan da ilk önce böylesi vahim olaylara bakın.. Bu kadar acı yürekler bu kadar ağlayan analar varken anayasanız batsın. 2yaşındaki bebelerin etine göz koyan pislikler çoğalmaya türemeye başladı bu Ülkede, bunlara bakın bunlar için birşeyler yapın, yo hayır bin şeyler yapın bir an önce.

20 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

herşeyin cılkını çıkarmakta üzerimize yok. yapanlar zaten hasta ruhlu ama görüp susanlara ne demeli ?

bu ülkede hiç bişi değişmeyecek ben onu anladım.

stuven dedi ki...

yerinde bir yazı olmuş. gösterdiğiniz tepkide haklısınız.

bir yanda siirt tecavüz olay(lar)ı
diğer yanda balçova cinayet olay(lar)ı
bir yanda da nüdist otel olayı.

nereye gittiğimiz belli değil...

Adsız dedi ki...

2-3 yaşındaki bebeklere tecavüz eden ve ardından derede boğan yine 14-15 yaşında çocuklar.Biliyorum bunlara çocuk demek çok zor artık birer suç makinasına dönüşmüş bölge yatılı okulu öğrencileri. Peki bu 14-15 yaş çocukları bu yaşta tecavüzü nereden biliyor. Çünkü büyük olasılıkla bunlarda daha önce tecavüze uğradılar. Yatılı okul denilen rezalet bence ilköğretimden kaldırılmalı.Gündüz sahip çıkılmayan öğrencilere gece kim sahip çıkacak o okullarda. Ayrıca çok çocuk doğurup 2-3 yaşındaki çocuklarını sokağa 4-5 yaşındaki ablasına emanet eden zihniyette ne demeli.Şimdi birde çocuk suçlulara af gündemde biz suçluları yakalayıp salalım ki onlarda nasıl olsa cezasız herşey diye coştukça coşsun.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Pilli petro; Çok berbat bir gidişat var gerçekten, bunu görmemek için aptal olmak lazım.
Gençlerin maçlardaki halleri, çocuk kaçırmalar, parçalanarak işlenen vahşice cinayetler..insanların ruhları beyinleri çok iğrenç bir şekilde bozuluyor bu bir gerçek.
En anormal şeyler normal gibi gelmeye başladı..çok büyük bir tehlike bu gelecek açısından.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Stuven; Ah kardeşim bu tepkiyi yüzlerine yapmak isterdim, yüzbinlerce tirajlı bir gazetede yazmak isterdim, fazlasını haykırmak isterdim yüzlerine.
Ya valla anlamıyorum nasıl insanlar bunlar, hangi pencereden bakıyorlar Ülkelerine.

KIRMIZI SAÇLI ACEMİ YAZAR dedi ki...

düşünmeden hayata getirilen ,bilinçsizce yetiştirilen çocuklar insanlığın felaketi oluyorlar ve korkarımki gün geçtikçe bu olaylar artacak.
ben sadece doğurmak için doğuran kadınlara,çocuklarına sahip çıkmayan erkeklere yani cahil ailelere çok ama çok kızgınım.bazı kötü hisler insanın kendi yaratılışında mevcuttur ama çocuğu şekillendirmek ailesinin sorumluluğundadır.ama ne yazıkki kendinin bile farkında olmayan insanlar dünyay çocuk getiriyorlar;saçları okşanmamış,şiddetle büyümüş,yüzüne bakılmamış çocuklar gün geliyor bir caniye dönüşüyorlar ve suçsuz günahsız bedenleri kirletiyorlar.
ağlıyorum günlerdir,bu nasıl bir vahşettir;anlamıyorum,anlamak istemiyorum.
birde koskoca adamların küçücük bedenlere musallat olması var,allah kahretsin.o küçük kızlar kendi bedenlerini bile tanımadan kadın oldular,kirlendiler.nasıl kıydılar onlara,bu insanların hiç mi evladı,hiç mi kardeşi yok?
tecavüz nasıl iğrenç bir eylemdir;aşkla sevgiyle olmadıktan sonra ne anlamı vardır beraberliğin?
insanlar nasıl bu kadar acımasız oldu,nasıl bu kadar insanlığından vazgeçti;anlamıyorum. bu sabah da öz babanın kızına yıllardır tecavüz ettiğini okudum gazeteden;biz kime güveneceğiz artık?
insanlığımdan utanıyorum.o tazecik bedenleri o canilerin elinden kurtaramadığım için kendimden utanıyorum.

nehircce dedi ki...

Çok haklısınız..Biz koca koca insanlarken bu gerçekleri okurken ne hale geliyoruz kaldı ki o masum küçücük canlar yüreklerindeki yaradan nasıl kurtulsunlar..Öyle büyük gerçekler var ki ülkemizde;ama nasıl oluyorda gizli kalabiliyorlar anlamıyorum..

Newbahar dedi ki...

Boşbakanlar diyorum ben onlara. Şimdi çoook meşguller. Habire anayasaya yeni maddeler ekleme, değiştirme peşindeler. Öyle ki zavallılar gece uykusuz bile kalıyor...
Birbirlerinin k.nı yalamakla meşguller, yahut sokak kavgalarının, it dalaşını mecliste görmek mümkün.
Yüzlercesi kaybolur, yüzlercesi tecavüze uğrar.. Ne vakte kadar biliyor musunuz? Bu boşbakanların kuyruğuna basılıp, içlerinden birinin canı yanana kadar.
Şu ithal et olayına gelince; kesin bundan bi boşbakanın cebine büyük bir lokma düşecek.
Sen kendi memleketinin sığır üreticisini destekleme, çiftçisini destekleme, gencine sahip çıkma, çoluk çocuk sürünsün..
İnsanın hakikaten cinnet geçiresi geliyor.
Sonumuzun hayırlık bir yanı kalmadı.

zühra dedi ki...

Dün bu konuyla ilgili N. Çubukçuyu dinledim. Kadın diyor ki" üzerinden 1 yıl geçmiş, basın neden bunları gündeme getiriyor. Bu olayın failleri dışarda, ailelerine teslim edilmiş. Neden deşifre ediliyorlar"
Ancak bunu söyleyebiliyor.
Daha ne olaylar vardır ülkemizde, gerçeğe çıkamamış, korkudan saklanmış, başına gelen şeyin ne olduğunu bile anlayamamış nice çocuklarımız vardır.
İdama karşı değilim ben. Sapıklık denecek bu tür olaylar için, ülkemi bu pisliklerden temizlemek için idama karşı değilim.
Bu sapıklar dışarda, kimbilir kaç kişinin canını yakacaklar. Benim aklım almıyor bu sapıklığı: 2-3 yaşındaki bir bebeğe. Bu nasıl yapılır, bu nasıl bir zevktir, nasıl aklınız, mideniz kaldırdı bunu.
Daha çok yazacak şey var ama artık yazdıkça öfkeleniyorum.
Allah çocuklarımızı bu sapıklardan korusun...

Elifin Terazisi dedi ki...

Bu olanların bir izahı ,bir tutar dalı olamaz. Akıl tutulması yaşıyoruz:((

MAYRI dedi ki...

Yazıklar olsun, aklı daha hiç bir şeye ermeyen yanına gelene gülücükler atan bebeklere ve o gencecik kızlarımıza yapılan vahşeti kınıyorum.
Sadece bunların değil ailelerinin de insanlıkla alakaları yok. Altını kazsanız kim bilir o ailelerde daha neler yapılıyor ki bu adına çocuk dedikleri o sapıklar bunları görüp uyguluyor....
Yazıklar olsun bunları hasır altı edene.
Yeterli ceza, psikolojik eğitim yönlendirme nerede bir yıl olmuş ellerini kollarını sallaya sallaya sokaklarda geziyorlar yine.
Ya hayatı kararan kızlarımız, yaşamına son verilen bebek onların hakları nerede.
Yazıklar olsun evlenme yaşını 14-15 e düşürmeye çalışan akılları uçkurundan başkasına çalışmayan insanlara.
Yazıklar olsun....
<:(

keditasması dedi ki...

Filmde izlesek abartmışlar deriz.Reziliik,insanlık dışı.Tanımlanamaz.

KİANA dedi ki...

Yerden göğe kadar haklısınız bu tepkinizle. Bizlerin bizler gibi düşünenlerin diline, gönlüne kalem oldunuz inanın. Bakan mı, ne bakanı Allahaşkına, Anatomik olarak görüyorlar, ruhen, bedenen, yürekten neyi görüyorlar ki.. Abuk sabuk Tv dizileri, Aşkı memnu, Kavak yelleri,Unutulmaz,(en aşağılık bir şekilde ensest ilişkileri haklı çıkarır bir hale geldi. Ha birde Smack Dawn mı ne var. tam anlamıyla iğrenç bir şekilde şiddeti öğretiyor..Sanırım Yüce meclisimizde de bunu uyguluyor son günlerde..
RTÜK dört harften oluşan bir sözcük sadece.. Biz kendimiz evimizde RTÜK görevi yapmaya çalışıyoruz.. Ya tecavüz olaylarına ne demeli, Bu olayları gerçekleştiren Türk insanı, gençleri bu kadar aşşağılık bir hale nasıl geldi, gelebildi..Basın,yayın, telekominikasyon,internet...Denetimsiz alabildiğine kullanımlarla tabii.. Bindik Bir Alamete, Gidiyoruz Kıyamete...

bir güzel çift dedi ki...

İnsanın ciğeri yanıyor,aklı almıyor,kulaklarına inanamıyor...ne desem boş işte...

Cüzzamlı Melek dedi ki...

evin kayhası modundaki kadından sorunlu bakanımız, aşk-ı memnuyu dolamıştı diline geçenlerde.
her bokumuz tammış da bi o kusurmuş gibi. aynı gün esirgeme yurdunda kalan bi öğrencinin cansız bedeni bulunmuştu sulama kanalında. kadından sorumsuz bakanımızdan tık gelmedi.
ama kendisine göre eşcinsellik bi hastalıktı. bebeklere tecavüz edenlerden ziyada eşcinseller tedavi edilmeliydi. kendisi evin kahyası modundaki 1985 model saç kesimiyle arzı endam eyler ve bozuk türkçesinden bi bok anlaşılmazken, bebeklerin ırzına geçilmeye devam etti. izmirde 3 günde 3 kadın katledildi mesela.
bana diyolar ki "cüzzamlı üslubun çok bozuk". sizin gibi necip bi millete bu üslup bile fazla... diyorum ben de ak...

Sevtap dedi ki...

İçler acısı gerçekten Allah herkezin bebeklerini çocuklarını korusun.Böyle suçların hiç bir cezası olamaz kissasa kissas yada idam dışında!

Nilgün Komar dedi ki...

Allahım; lütfen artık bunlar bir son bulsun!!! artık çocuklarımız güzel yarınlara baksınlar.. bu günün pislikleri gitsin... artık temiz hayaller kursun miniklerrrr.....

Amozonik dedi ki...

Bunlar birşey değil ki...Gerisini dinlemek istemeyeceğinizden eminim..Hastalık ile ilgisi yok bu işin...

Adsız dedi ki...

yorum yazsam mi ,yazmasam mi diye iki arada bir derede gidip geliyorum.ama sunu ozellikle belirtmek isterimki,bu olaylari bakan yaptirmadi.o bakandan oncede tecavuzler vardi,tacizler vardi ve halada var.demekki sistemde,cezalarda sorun var.yeterli degil.insanlarin gozu korkmuyor bunlardan.cezalar kesinlikle yeterli degil.bir suc isleyipte uc-bes ay yatip bir insan hapisten cikarilirsa,acaba bu ceza o kisiye yeterli geliyormu,aklini basina getiriyor mu?

bence sistemden baslanmali sorgulamaya.sistemde var hata.eger sistem zina yapabilirsin diyorsa,herkes yapacaktir,coluk cocuk ayirt etmeden hemde.

sistemi sorgulamayan insanlarin ,samimiyetlerine inanmiyorum.

hani islam kotuydu,kahrolsun seriatti.iste gorun bakin,islamin olmadigi yerlerde durum icler acizi./hani asip kesin islamla birde su tecavuzu tacizi engellemeyen sitemi karsilastirin.

onuncu koyun adamimesajimi ister yayinlayin,ister silin.ama ben burada tek bir yerden degil,her yerden bakmak istiyorum olaya.bizimde cocuklarimiz var ve kimseye bir dakikaligina bile EMANET edemiyorum,KORKUYORUM.benim yavrumu kim koruyacak?

Adsız dedi ki...

Düşüncelerinizi çok iyi ifade etmişsiniz.ben de düşündüm bu konuda ne yazacağımı bilemedim.Allaha emant çocuklarımız.Bakan bir eli yağda bir eli balda yaşıyor.görmemek duymamak,denetimsizlik işlerine geliyor.ne diyeceğimi bilemiyorum.çook üzgünüm.