29 Mayıs 2012 Salı

DUT ZAMANI..

Dutlar olmaya başladı artık. Bahçede 3 tane dut ağacı var ve ben bu günleri sabırsızlıkla bekliyordum. Sabah erken kalktığımda geceden buz gibi olan ve üstüne çiğ düşmüş dutları yemek bir başka zevkli. Ama tavuklarda bekliyormuş meğer.:) Ağacın dalına çıkıp ordan yiyorlar, altına düşmesini beklemiyorlar:) Fakat öyle gözüküyorki zaten %100 organik olan yumurtalar şimdiden sonra daha bir güzel olacaklar:) Ağacın altında bir de Paşa görünüyor, aşağıda gelincikle poz veren prensesin kardeşi olur kendileri:)

26 Mayıs 2012 Cumartesi

HAYDİ VUR KENDİNİ DAĞLARA ÇAYIRLARA..

Burası Beğendik diye bir yer, beğenmemek mümkünmü? Kaçışsa eğer herşeyden amaç, işte kaçılacak yer! İstediğin kadar "seviyor, sevmiyor" yapabilirsin burda papatyalardan, yalandan da olsa. Ama bence böyle yapıp bu güzelliğin canını yakmaktansa arasına katılmak en güzeli.

24 Mayıs 2012 Perşembe

KOCA BAHÇEDE BİR TANE NAZLI GELİNCİK..

Gelincikleri çok severmiş sevgili Vişnap, onun için bir kaç poz çektim, fakat bizim prenses kıskandı o da katıldı bu resime.:) Tıklayın büyüsün:)

13 Mayıs 2012 Pazar

BAHAR GELSİN..ÇİÇEKLER ANNELERE GİTSİN..

Bahar geldi normalde doğaya..yüreklere de baharlar gelsin.. Bunu daha öncede demiştim, bilmiyordum pisliklerden arınmak, yorgunluklardan kurtulmak, çiçekleri açtırmak sandığımdan daha zor oluyormuş.

Sevgili anneler, doğuştan anne yüreği taşıyan tüm güzel yürekli hanımlar..tüm bu çiçekler sizlere..
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

10 Mayıs 2012 Perşembe

HAYAT DEVAM ETMEYE ÇALIŞIYOR..


Öncelikle Sevil hanım ve Derya hanım sizlere teşekkür ediyorum yokluğumda merak edip sormuşsunuz. Çok sağolun.

Boşanma, iflas, herşeyin ters gitmesi yıkmadı ama ne aptal ne sersem duygusalın biriysem bir büyük aşk yerle bir etti. Nasıl büyük hayallerin içine girdiysem tuzla buz olduklarında hayatın dışında bir yerde kalmış gibi oldum. Olmamalı.. Kimse bu kadar sersem olmamalı aslında. Kendime kızıyorum.

Zira hep güçlü biri oldum, düşeni kaldırdım, çok şeyle baş etim, ama bunla baş etmem çok zor oldu.
İnsan neye inanacağını, güveneceğini şaşırıyor, anlamlar anlamsızlaşıyor. Güzel gördüğün çok şey güzel gelmez oluyor, ve bunu güvendiğin, umutlarını bağladığın, inandığın biri yapıyor. Bir erkeğe bu sersemlik yakışmıyor, zayıflık gibi geliyor bana bu kadar olmak. İşin ilgiç yanı buna benzer bir yıkımı yaşayan kimseye inanamayan güvenemeyen biri bunu yapıyor..inanmayı ve güvenmesi için elinden gelen herşeyi yıllar boyunca ona yapan birine yapıyor. Çok alçakça..sonrası ölesiye sevgiden ölesiye nefrete dönüşen birşey..sonrası herşeyin anlamsızlaşması..emeğin, sevginin, güvenin..umudun...

Devam etmeye çalışan hayatın içindeyim..merak eden etmeyen, yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dilerim sizlerin hepinizin hayatında herşey yolundadır. Hayatın içinde daha fazla olabildiğimde burda sizlerle olmaya çalışacağım. Mutluluk diliyorum hepinize..