21 Haziran 2011 Salı

DERYA ve NİHAT

Magazin olayını sevmem, fakat bu konuya değinmeden edemeyeceğim. Hele dün akşam Nihat denen kişinin terbiyesizlikleri, çiğliklerini görüdükten sonra. Survivor da bu kişinin ne kadar samimiyetsiz, yapmacık olduğunu görüyorduk ama finalde bu kadar çiğ ve kişiliksiz olduğunu ilk defa bu kadar açık gördüm ben şahsen. Tam olarak gerçek yüzü ortaya çıktı.

Şahsiyetsiz ya..Neymiş ödülünü yarısı ile yüzme okulu yaptıracakmış, Derya kırk yaşına gelmiş başkaları yetişmeliymiş..edepsizz.. ve anında Acun açıklıyor ki, meğer zaten en baştan anlaşılmış ödülünü yarısı ile bir hayır yapılacakmış.. Bir insan(!) nasıl bu kadar olabilir ya..

Şampiyon olmak uğruna Derya'ya aptalca şeylerle yüklenmesi.. Derya'nın denize neden girmediğini açıklamasına rağmen, korktuğunu kabul et rahatla diye terbiyesizliğe devam etmesi çok berbat geldi bana. Derya'da ki evliya sabrımıydı desem, aşırı saflık derecesinde bir tepkisizlikmiydi desem, her ne ise bravo diyorum onca haksızlığa rağmen o halde kalabilmesini..ben kalamazdım doğrusu.

İhtiyaç sahipleri için, ormanlar, doğa için, özürlüler için yapılan sms'ler dışında hayatımda ilk defa bu sms'e katılıp Derya'ya oy gönderdim. Duruşu, eşine olan sevgisi, saygısı, o kadar güzel artıları var ki. Şu sabrının bende olmasını çok isterdim örneğin..

Nihat Doğan denen bir garip insanın o çiğliklerini görünce şöyle bir düşündüm bu adamla birlikte olan ünlü şahsiyetleri..aslında nasıl şahsiyetler olduklarının daha iyi gözüktüğünü düşündüm...bu kişiyle olabilmek!!

Bir insanı tanıdığında çevresinin kalitesi hakkında da bir fikir edinebiliyor insan, veya çevresini, sevdiğini, dostunu gördüğünde de bunu anlamak mümkün olabiliyor.

Klavuzu karga olanın...

9 yorum:

Gülcan dedi ki...

yarışmayı her zaman olmasada ara sıra seyrediyordum. ama nihat doğanın karakteri benimde hoşuma gitmiyordu....

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Konuya vakıf değilim. Ama size katılıyorum.

Selam ve muhabbetlerimle.

Bengü dedi ki...

Son 3-4 bölümünü falan izlemedim ama Nihat Doğan'ın kazanamadığı duyduğumda sevindim. Çünkü hem Nihat Doğan gereğinden fazla yapmacık bir insan hem de Derya senin de bahsettiğin özellikleri ve sağlam duruşuyla çok daha fazla hak ediyordu kazanmayı...
Yarışmayı ilk izlediğim gün Deryanın kazanacağını ummuştum ve kazanması çok da iyi oldu.
Ödülün hayır işine dağıtılması da Nihat'a rağmen Survivor'un apayrı bir güzelliği olmuş bence...
Yani yazına kelimesi kelimesine katılıyorum işte :) .
Ha bi de söylemeliyim ki bende 2 tane mimin vaaar :)

mutfagabuyrun dedi ki...

çok güzel yazmışsınız gerçekten.nihat doğan hakkında yazdıklarınız bana göre az bile.insanlar onu seyretmeye nasıl katlanıyor anlamıyorum.ben 1 dk bile dinlemeye katlanamadım.ALLAH akıl fikir versin ona...

Unknown dedi ki...

ben nihat doğanı beğeniyorum açıkçası..bana tepkisiz bir adam pekte mantıklı gelmiyor..
tabi herkes görüşünde serbesttir.çıkıntı olsun diye yazmadım..
sevgiler..

fragaria_p dedi ki...

ben o programı hiç izlemedim, derya ile ilgili bir yorumum olmasa da, nihat doğan'ın çizgi film karakteri olduğunu düşünüyorum ;)gerçek olamaz, olamaz!

Vladimir dedi ki...

Başkalarında eleştirmekte dur durak tanımadığı özelliklerin hepsini fazlası ile bünyesinde barındıran çirkef bir zavallı. Rahatlıkla yalanlar söyleyip anında inkar eden bir sahtekar. Yarışmalarda yüce Allah sayesinde kazandım diye zırvalaması ise düştüğü en düşük nokta. Allah niye sana kazandırsın? Diğerleri onun kulu değil mi? Allah bir dandik aldatmacadan ibaret oyuna niye karışsın. Temelden aldatmacaya dayalı bir oyun işte, ıssız ada değil, ada sakiinleri dışında koskoca adada 165 kişi daha var hep beraber yaşıyorlar. .

Malesef Nihat Doğan tarzına sahip çoksayıda insan var bu üllkede. Bunları teşhis edip dışlayan daha sağlıklı bir ömür sürebilir kanısındayım.

Ebru dedi ki...

Hiç izlemedim ama Nihat'ın ciddi olarak araştırılması gerekiyor bir geninde sorun var sanırım ve tıp çözmeli ona benzeyen başka insanlar doğmasın:)

Özgür dedi ki...

Ünsüzlük imajını tazeledi. İleride çıktığı ekstaraların fiyatına biraz zam yapar olur biter. Ki Nihat Doğan denen adam piyasaya Seda Sayan denen Yedi Kocalı Kiralık Hürmüz sayesinde çıkmış birisi. Bastı Seda'ya parayı ilişkileri varmış gibi gösterdiler, magazin malzemesi oldular piyasaya yepyeni bir yüz kazandırdılar. Nihat Doğan.
Ünlü olması bile bir çiğlik üzerineyken yarışmada yediği nanelerin üzerine çok fazla konuşmaya gerek yok...