23 Şubat 2011 Çarşamba

ÖDÜLLENDİRİLMİŞİM..



Sevgili Medanşeri sağolsun bu güzel ödüle layık görmüş, çok teşekkür ediyorum. Ödülün basit kuralı var tabiki....paylaşmak. Basit ama bu ödülde bu zorlu bir durum, zira okunması keyifli blogları blogumda takip ettiğim kadar bir türlü eklemeyediklerim, ama okumayı çok sevdiklerim de var.

Of ya en çok bu mimde zorlandım daha çok bloger arkadaşım var unuttuğum dostlar lütfen kusuruma bakmasın olurmu.

30 yorum:

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

kutlarım...
hakediyorsunuz kesinlikle...

NANİ dedi ki...

TEBRİKLER !..

FKH dedi ki...

tebrikleri efendim. haklı bir ödül olmuş..

Banu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Banu dedi ki...

Memnun oldum Mesut Bey... Ben bilgisayarı sadece işyerimde kullandım hiç mail vs bilmem azmimle bu işi başardım ama dediğim gibi bazı şeyleri siliyorum ben yemek yapmayı biliyorum ve yaza tek isteğim kahvaltılıklarımı bir kitapda toplamak resimlerim iyi olmayabilir ama tarifler herkezin yapabiliceği türden bu nedende kendime güveniyorum... Bilgisayara ilk başta esaret diyordum ama kişileri tanıdıkça kitap da çıkartmasam anlamadığım bu bilgisayarı bırakmayacağım... sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Ne hoş bir ödül;blogspot dünyasında çok sık görüyorum bu ödülleri.
Kutlarım;keyfini çıkar.:)

KELİMELER DÜNYASI dedi ki...

tebrikler...

Adsız dedi ki...

Tebrikler...

Melek Dögüş dedi ki...

Fırsatları olsa tüm izleyenleriniz tarafından ayrı ayrı ödüllendirilirsiniz efendim. tebrikler..

Unknown dedi ki...

çok sağolun ödül için :) aslında epeydir ciddi yoğunluklarım sebebiyle blogla ilgilenemiyorum :( ödülünüz bana blogum olduğunu hatırlattı sağolun dahah çaok uğrmalıyım buralara...

çeşnici Handan dedi ki...

Tebrik ederim ve beni de bu ödüle layık gördüğünüz için
teşekkürler. Ödülümü sevgiyle alıyorum.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Mavi Tutku,

Keyifle okunan bloglar arasına girerek siz de ödüllendirilmişiniz. Tebrik ederim, kutlarım sizi. Başarılarınızın devamını dilerim.

En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın.

Hatsumomo dedi ki...

Ödülünüz hayırlı olsun :)
Ayrıyetten çok teşekkürler .

mehtap kuzucu dedi ki...

değerli arkadaşım,bu anlamlı ödüle benim blogumuda layık gördüğün için çok teşekkür ediyorum ve ödülümü alıp hemen yayınlıyorum..

mehbup dedi ki...

Tebrikler:)

Okumakdan çok zevk aldığım bir blog:)

Teşekkürler...

NiLaY dedi ki...

Çok Çok teşekkür ederim Mesut Bey, bu anlamlı ödülünüzü benimle paylaşm anız beni çok mutlu etti.. okunmaya değer nice güzel yazılarınızı merakla takip edeceğim, sevgiler..

Ebru dedi ki...

Çok teşekkür ederim

Parpali dedi ki...

Öncelikle kutluyorum. Ardından da teşekkür ediyorum. :)

Deliler Teknesi dedi ki...

Tebrikler... Fazlasını hakediyorsun bence... Selam ve sevgiler.

Meyra dedi ki...

tebrikler bol keyifli günler:))

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar O.K.A.- MAVİ TUTKU,

Ziyaretinize ve durumu bildiren yorumunuza çok teşekkür ederim.

Size zahmet olacak ama; Okuma listenizden ve izleyici listenizden benim şu andaki bilgilerimi hep kaldırın. Yani beni hem paneldeki okuyucu listesinden, hem de blogunuz içindeki takip listenizden, hem de izleyici listenizden beni hepten kaldırın ve tekrar beni "http://yazblogcu.blogspot.com" olarak okuyucu listenize, takip listenize ve bloğuma gelerek izleyici listeme yeniden ekleyin. Ben sorunun buradan kaynaklandığını sanıyorum.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Mavi Tutku,

Blogger sitesinin sisteminden kaynaklanan bir problem yüzünden gmail hesabımla birlikte bu hesaba bağlı tüm blog sayfalarımı kaldırdım ve yeni açtığım bir gmail hesabı ile tüm bloglarımı bu hesaba bağladım. Google arama motorunda hala eski bloglarımın adresleri listeleniyor. Yeni adreslerin listede yer alması için biraz zaman gerekiyor.

Demek istediğim şu ki; ufak bir teknik aksaklık yüzünden nasıl harddiskimize format çekip tüm işletim sistemi ile beraber diğer proğram ve sürücülerimizi yeniden yükleyerek bir sürü ayarlar yaparak büyük bir zaman süresini israf ediyoruz. İşte ben de Blogger'in bir teknik hatası yüzünden herşeyi yenibaştan yaptım.

Bu değişiklikten sonra siz bana ulaşamıyorsunuz sanıyorum. Bir de kendi blog sayfanızdaki izleme grunundaki profil resmine tıklayarak benim bloğuma girmeye çalışın bakalım ne gibi bir durumla karşılaşacaksınız?

Size zahmet verdiğim için özür dilerim. Emin olun bu aksaklığın sebebi ben değildim.

Teşekkürler ve saygılar.

burcupc dedi ki...

Çok teşekkür ederim, sağolun :)

Benhurum dedi ki...

Öncelikle isabetli ödülünüz için sizi yürekten kutlarım Mesut Bey.

Ayrıca bu güzel ve anlamlı ödüle beni de layık gördüğünüz için sonsuz teşekkürlerimi iletirim.

Bilirsiniz ki bende sizin bloğunuzu severek takip edenlerdenim zira son günler ancak ara ara kayıt girebilmek ve çok az kişiyi cevaplayabilmekle geçiyor. Günlerimin yoğunluğundan ziyade anneciğim ile ilgili ciddi sıkıntılarımız devam ediyor ne yazıkki.. Dua ediyor ve elimizden geldiğince çözümlemeye çalışıyoruz. Sizi tanıdığım için ziyaret edemeyişime ait sebebi mazur göreceğinizi biliyor ve bunun için de teşekkür ediyorum..

Bu gün hazır gelebilmişken kaçırdıklarımı gözden geçirme fırsatı buldum, hepsi için elinize, kaleminize ve yüreğinize sağlık demek istiyorum. Ayrıca "Abant Yürüyüşü" ne ait fotoğraflarda 3. kareye hayran oldum müthiş huzur veren bir kare.

Tüm paylaşımlarınız için teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi bırakır, sağlıcakla kalmanızı dilerim....

Zeugma dedi ki...

Benim için çok değerli bir ödül. Çok teşekkür ederim...

Esin Bozdemir dedi ki...

Ödülünüzü tebrik ediyorum ve beni de ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum...

sağlıklı ve keyifli günler dilerim...

mehtap kuzucu dedi ki...

merhaba Mesut bey ,ödülünüzü içtenlikle kutluyorum..(bana verdiğiniz ödül beni o kadar memnun ettiki sizi kutlamaya bile vakit olmadan alıp gitmişim :),kusuruma bakmayın)çok severek okuduğum,postlarınızı merakla beklediğim bloglardansınız...iyi günler dileklerimle

Aşk Güneşi dedi ki...

Keyif alarak okuyorum tebrikler...

SÖZÜN ÖZÜ - SALİH YILDIRIM dedi ki...

Merhaba Hocam.
Öncelikle almış olduğunuz bu keyifli ödülden ötürü sizi kutluyorum. Hiç bir başarı tesadüf değildir ki bu olsun! Daha iyilerine de layıksınız siz.
Samimiyetinize ve yüreğinize sağlık hocam.
Siz de ödülünüzü daha sergilemeden,tadına bile varamadan tuttunuz bizlerle paylaştınız :))insan biraz ödülüyle vakit geçirir ama dime :)))neyse şaka bi yana ,sevincinizi ve bu ödülünüzü bizlerle paylaşma nezaketinde bulunduz için ayrıca teşekkür ederim.
Yaşamınızın her bir kıyısında, layık olduğunuz tüm güzellikleri hayattan cömertce alabilmeniz dileğiyle üstadım ...
Bloğuma göstermiş olduğunuz ilgi için ise çok sağolun. Eksik olmayınız.
Herşey gönlünüzce olsun...

SEvgiler,
SAygılar...

sufi dedi ki...

Mavi tutku: sufi saja olarak seni candan kutlarız.Bizi de ödüle layık gördüğün için teşekkür ederiz."Aldık kabul ettik" ancak bugüne dek ödüllerimizi bloğumuzda hiç yayınlamadık onları sihirli kutusunda bekletmeyi tercih ettik ilan etmedik.Kırılmazsın umarız, teşekkürler ve sevgilerimizle.