19 Ağustos 2012 Pazar

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR..

Bir bayramda daha birlikteyiz. Sanırım 5-6 sene oldu blog dünyasına gireli, çok değerli insanlar tanıdım, dostluklar kurdum.. Bir dönem birçok arkadaş gibi bende yazmadım, hoş eskisi gibi yazamıyorum, birçok arkadaşda bıraktı yazmayı, umarım yine başlarlar. Ben seyrekte olsa gelip gidiyorum dostları ziyarete..

Bu 5-6 sene içinde birçoğumuzun hayatında neler neler yaşandı kimbilir.. sevinçler hep var olsun, kötü günler yaşayanlar olduysa ve varsa dilerim bitsin ve hayatlar normale dönsün.. Çok şükür benimki normale dönmeye başladı, dibin dibini gördüm desem yeridir.:)

Hepinizin Bayramını Kutluyorum değerli dostlar, hayatından sağlık, huzur, mutluluk eksik olmasın, Allah hep doğru insanlarla karşılaştırsın, içteki huzuru hiç eksik etmesin, insan olabilmenin ayrıcalığı ile yaşayalım.

Sevgiler Selamlar..

Bu güzel günde ben de bu 2 güzelliği paylaşmak istedim, küçük oğlumun dostları.:)

11 yorum:

AslıASLI dedi ki...

Dileklerinize tümüyle katılıyorum ve daha iyi hissetmenize çok sevindim. Mutlu bayramlar.

çeşnici Handan dedi ki...

Mesut Bey ara ara olsa da sizden haber almak iyi oluyor hele böyle umut verici haberler olunca daha güzel oluyor. Herşeyin normale dönmesine sevindim. Bayramınız kutlu olsun.

A-H dedi ki...

iyi bayramlar :)

Zeugma dedi ki...

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Amin!
Bayramınız mutluluk ve huzurla geçsin dilerim...

vişnap dedi ki...

Hayırlı bayramlar.

Unknown dedi ki...

Mesut Bey;

Çok özletiyorsunuz kendinizi inşallah
her şey yolundadır.Hayırlı Bayramlar.

didem dedi ki...

Seker tadinda bir bayram gecirmeniz dilegi ile...

arzu soylu dedi ki...

benimde 3 sene oldu blog yazarlığı.. ve her geçen gün arttı.. belki 2 sene üniversite dolayısıyla biraz erteleyebilirim yada daha az ilgilenebilirim.. bunu zaman gösterecek tabi. ve blogcuları özleyeceğim şimdiden burnumun direği sızlamaya başladı bile.. bence blogu tatamıyla bırakmayın arada yine paylaşımlarını gönderin.. ayrıca bu iki dostuda çok sevdim.. çok tatlılar maşallah.. size sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram diliyorum.. iyi günler

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Mübarek Fıtır bayramınızı kutlar, tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı bayramlar dilerim.

Selam ve dualarımla.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Mavi Tutku,

Hayatınızın normale dönmesini duymak beni sevindirdi. Gıyaben tanıdığım da olsa böyle güzel bir dostun hayatının normale dönmesi, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmesi elbette sevindiricidir. Huzurlu ve mutlu yaşamın ömür boyu sürmesini dilerim.

Selam ve dualarımla.

bücürükveben dedi ki...

Bayram biteli epey oldu ama adettir geçmiş bayram da kutlanır sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun:)gerçi ben kutlamadım bayram ama kutlayanları tebrik etmemek ayıp olur:)oğlunuzun dostlarına bayıldım, oy çok tatlılar güle güle büyüsünler