28 Ağustos 2012 Salı

ALDANMANIN BÖYLESİ...!!

Bir sevda, bir sevgi düşünün çok büyük.. Ve bu sevda 18li yaşların, gençliğin toyluğunda yaşanmıyor, 40 yaşında bulunan bir sevda. Gerçek sanılan, hayatta hiç vermediğiniz veremeyeceğiniz ödünleri verdiğiniz, sırf onunla olmak, onunla bu hayatı tamamlamak adına akıl almaz zorluklara ve berbatlıklara katlandığınız bir sevda bir aşk olsun bu.. Öl dese öleceğiniz, o olmasa nefes alamayacağınızı, o olmazsa bu hayatı bir ot gibi yaşayacağınızı düşündüğünüz bir büyük sevgi.. Kendi yüreğinizde bunun gerçek olduğunun ispatı 5 sene sonra bile aynı heyecanla tutkuyla bağlı kalmak olsun.. Karşınızdakinde de böyle olduğunu sanma aptallığında olun birde. Üstelik akıl almaz hataları yapan o olsun, siz ise sabırla gönül gözü görsün, empati yapsın ve güzel temiz bir birlikteliğe ilerleyelim diye düşünen aptal olun..ben gibi.

5sene sonra tüm nankörlük ve vefasızlığıyla sizi bıraksın, bıraktığı gibi sizi hiç tanıyamış olsun ve yapamayacağınız şeyleri sizden kötülük olarak beklesin..çünkü korkuyor, çünkü hak ettiğini biliyor, akrabasıyla bile yatan bir adamla yaşamış ona kocam diyebilmiş berbat bir mazisi var.

Kötülük yapmak bir tarafa, ben ki sırf onun adı çıkmasın, şüpheler üzerinde olmasın diye sevdiğimle birleştim evleniyorum diye yalan bir post yazıyorum, sırf bana kötülük yapan kadın rezil olmasın adı çıkmasın diye.

Dün öğreniyorum ki sırf kuruntuları ve kendi içindeki korkularını gerçek sanıp benden umarak beni şikayet etmiş, bu gün ifade verdim.... Kocası ile barışmış ve kafa kafa vermişler şikayet konusu ve dilekçesi hazırlamışlar..hale bakın ya..lanet olsun..bebeğiyle sokağa atan, aldatan adam bu..Allahım ben nasıl bir hata yapmışım insan sanmakla, gözünü açmaya, onurlu gururlu biri yapmaya kalkmakla...

Vay canına...............uğrunda öleceğim, uğrunda herşeyi hiç ettiğim kadınla gelinen noktaya bakın.. Üstelik hayatı boyunca yaşadığı kocası tarafından HİÇ edilmiş bir kadın, rezil edilmiş bir kadın bu, kocasının önüne gelenle aldattığı bildiği halde bunu umursamayacak kadar aciz olmuş bir kadın. Çevresindeki her iğrençliği normal bilecek kadar zavallı..bense gözünü açmaya çalışan, emek veren bir salak.

İnsan nasıl bir daha güvensin, nasıl bir daha düzgün birşey yaşasın..... Hep derim hayatın bir rezilliği yok, hayatı rezil edenler insanlar. Ayrılalı 2,5 sene oldu, bana hayatımın alçaklığını ve kötülüğünü yaptığı halde ben adı çıkmasın diye bunu yaptım, ve kötülük yapmadım herkesten sakladım bugüne kadar.

Kendi blogunda hep yayınlardı resimleri..Şimdi şeytan diyor koy resmini, yaz bir post, işte benim senelerdir aptal aptal negatif postlar yazmama neden olan, 2,5 senedir hayata küsmeme, hayatta bir çok şeye olan inancımı ve güvenimi sarsan, insan sandığım inandığım güvendiğim kadın işte bu de. Bu kadar canımı yakan insan canı yakılmayı hak ediyor, bu erkek adama yakışmaz biliyorum, zira bu güne kadar çoktan bunu yapardım fakat kötülüğün ve saçmalığında bir haddi hududu var!!! İnsanın canından çok sevdiği birine yıllar sonra Allah seni kahretsin demesi ne acaip, ne acı..ne aptal ne saçma bir dünya bu. Allahım "insan"larla karşılaştır ne olur.

11 yorum:

zoitsa dedi ki...

hayatımın kazığını onca emeğe rağmen yemişken en iyi ben anlarım sizi ..ve beni de siz neyazıkki..

Zeugma dedi ki...

Hay Allah, bu nasıl şey böyle aklım almadı. Şaka desem değil..

Aklınızdan silip atmaya bakın.
Başka yapacak bir şey yok...

Geçmiş olsun...

Ra55 dedi ki...

Merhabalar Mavi Tutku,

Bloğunuzu okudum. Şu dünyada geçimi en zor canlı türü insandır. Cenab-ı Allah yarattığı insanın tüm olumsuz özelliklerini yüce kitabı Kur'an-ı Kerim'de o kadar güzel sıralamış ki, anlatmakla bitiremeyiz.

İnsan,Allah'ın isimlerinin hepsini üzerinde taşıyabilen tek canlı varlık. İşte bu yüzdendir ki insan, eşref-i mahluktur. Ahid verilen Adem, verdiği ahdi unuttuğu için "onu azim sahibi olarak bulamadığını" belirten Cenab-ı Hakk; Hz. Adem'i, unutan ve gaflette olan bir varlık olarak niteliyor. Dahası olarak insanın çok aeceleci, sabırsız, cimri ve nankör bir varlık olduğundan da bahsediyor.

İnsan, asıl kendine ait kimlik ve sıfatlardan öte Allah'ın isimlerinin bir yansıması olduğunun farkına vardığı anda insan olma payesine erebiliyor. Şefkatli biri, Allah'ın Rahman ismini yansıtır. Çok güzel birisi de O'nun cemil isminin bir tecellisidir.

Ama ne yazık ki insan, nefsinin arzularına uyarak ahdini unutmuş, gaflet ve delalete sapmıştır.

Siz yine de bloğunuzda belirttiğiniz gibi davranın sakın nefsinizin arzularına kapılarak yanlış yapmayın. İşte bu sizin insan olma payesine erdiğinizi gösteren bir fiildir.

Cenab-ı Allah, tüm ümmet-i muhammedi kendinden sakınan ve kullarından arlanan kulları ile karşılaştırsın ve dost eylesin.

Selam ve dualarımla.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

şöyle bir göz atayım dedim bloga şok geçirdim gerçekten..

çok ağır bir yaşanmışlık vat.
insanoğlu neden böyle neden böyle vefasız neden böyle çıkarcı ve aldatıcı geçmiş olsn diyorum sadece ::(

mutfagabuyrun dedi ki...

okuduklarım karşısında resmen şok oldum.bence öyle birinden ayrıldığınız için şükretmelisiniz.her şerde bir hayır vardır derler ya.öyle düşünün ve silin o kişiyi hayatınızdan..demekki neymiş insanlara hakettiğinden fazla değer vermiyecekmişsiniz.

Allah ne verdiyse dedi ki...

selamün aleyküm arkadasimin sayfasindaki yorumunuzla yönlendim sayfaniza ,yazinizi bir solukta okudum .
dilerim rahman zorlarinizi kolaylastirsin, tek ricam size yakisani yapmanizdir. önemli olan iyi olmak degil kötülükler karsisinda da iyi kalabilmektir..

Rabbini bilen insanlarla karsilasmaniz duasiyla efendim
selam ve dua ile

didem dedi ki...

Cok uzuldum. Insanin baskasina guveni kalmaz. Yazik...

Unknown dedi ki...

hepımız aldanıyoruz ne yazıkkı..bırılerını sevıyoruz, onlara anlam yüklüyoruz, onları kocaman yapıyoruz sonrada pofff uçtu gıttı...acı acı acı...

sevmesek acı çekmezdık..ıyı kalplı ınsanlarız sevdık..değer verdık..kazığıda yedık..pekı şımdı ne olacak...ışte asıl mesele orda başlamalı ...değer görmedım dıye gaddarlaşmak, kınlenmek yerıne ıyılığımızle karşımızdakını bın pışman etmelıyız..öyle bı utanmalıkı ıyılıkle karşılaşınca yanıp kavrulmalı..

bı de ben kötü nıyetlı ınsanların ıkı yakasının bıra araya geleceğıne ınanmıyorum...Allah hakkından gelecek onun...rahat olun sız...

dertleşmek ıstersenız bızler sıze destek oluruz..dostlarınız sıze yeter..

siyah kuğu dedi ki...

:)) Bütün takip ettiklerimi ve bütün takipçilerimin yazılarını okurum , malesef hepsine yorum yapamıytorum telefonumdan yorum yapılamıyor.
okurken nutkum tutulan yazılardan biriydi, evli olduğunu biliyormuydunuz onu anlayamadım, mutlu yada mutsuz olsun önemli değil önemli olan başka birinin nikahındayken ,başka birine göz değdirmesi tasvip edeceğim bir şey değil, hiç kimse canınızdan değerli olmamalı ve de çocuklarınızın onurundan!
geçmişler olsun umarım bu size iyi bir ders olur,
geçmişler olsun.

Unknown dedi ki...

Mesut Bey;

İnsanlar artık sadece menfeatleri olunca iyi oluyorlar.Eski karşılıksız
sevgiler yok.Aslında en önemlisi saygı kalmadı.Sizin bu zor günleri atlatacağınıza inancım sonsuz.Güzel
yorumlarınız için teşekkür ederim...
Sevgiler...

vişnap dedi ki...

Merhaba sevgili Mesut bu tür hayatın acıları gerçekten insanı yoruyor üzüyor.Bir o kadar da derin yaralar bırakıyor kişiler de.Dilerim derin yaralarını sarıp sarmalayacak insan evladı birini Rabbim en kısa zamanda karşına çıkartır.Hayatının bundan sonrasını çok mutlu geçirirsiniz birlikte.Sevgiler..