21 Ekim 2011 Cuma

LANET OLASI PKK...!!!!!

Bu anneyi ve yavrusunuda siz öldürdünüz özgürlük adı altında!!!!
1993de bir köyde masum köylüleri ve bu bebeği öldürdünüz Allahsız pislikler!!!

Allahın adi ve şerefsiz kulları.. Özgürlük diyerek 26 can daha aldınız, seviniyormusunuz?!!! Bizler hala sabır ediyoruz diye cesaretleniyormusunuz?!! Sizler masum bebeleri bile öldürürken, bizler sokağa çıkıp masum, suçlu demeden sizler gibi olamıyoruz, olmuyoruz diye kendizi bir haltmı sanıyorsunuz pislikler!! Her adi eyleminizden sonra döktüğünüz kanlar üzerine sevinip eğlenirken, genç bayanı, hamile kadını, 2 yaşındaki masumu katledip, umursamayıp özgürlük davası derken kendinizi insanmı sanıyorsunuz?!!! Meclisteki pisliklerinizin "üzüntülüyüz" demesine inandığımızımı sanıyorsunuz?!!

Kürt kardeşlerimizin tepkisiz kalmasına en az bunlar kadar bizler üzülüyoruz. Siz pisliklerden kendilerini ayırmamalarına, sessiz kalmalarına üzülüyoruz. Şehit eşinin, annesinin, babasının o acı içinde bile "biz kardeşiz" demelerine karşılık sadece kürt kardeşlerimizden oluşan bir yürüşün gerçekleşmemesine üzülüyorum ben şahsen. Oysa benim can dostum bir kürt...

Siz özgürlük adı altında canlara, masumlara silah çeken katleden pislikler, şunu bilin ki;

BİZİM DİRİMİZ ASKER, ÖLÜMÜZ ŞEHİTTİR,
SİZİN ÖLÜNÜZE LEŞ, DİRİNİZE KALLEŞ DENİR!!!!!!!

****

Saat 16.39 itibariyle ektir..

Şehit yavrularımızdan biri Trakyada Vizenin Çavuşköyünde bugün defnedildi. Ufuk BOZKURT'un
cenazesinden geldi az önce büyük oğlum.

Köyün 4 girişi varmış. 8 km.lik yolu sırf yayalar kaplamış Vizeden köye kadar olan mesafeyi. Diğer 6 Km.lik bir yolsa ise 3 şerit halinde tamamı arabalarla dolmuş. Diğer girişlerde cenazeye akın eden vadandaşlarımız tarafından tamamıyla dolmuş.

Sevgili Recep beyin dediği gibi, bence de artık icraat zamanı..tek bir şehit daha defnedecek durum kalmadı, zaman geldide geçiyor, daha ne kadar yavrular ömrünün baharında itler köpekler tarafından yaşamı son buldurulacak, kaç ailenin evine ateşler düşecek....!!!

5 yorum:

Gülcan dedi ki...

siz çok güzel açıklama yapmışsınız. son yazınızda çok grçek.teşekkürler.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Milletçe çok sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Yüreklerimiz parçalandı. Milletçe çok büyük bir acıya gark olduk. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna nice fidanlar yeniden kara toprakla buluştu.

Yıllardır PKK'ya destek veren, silah ve para sağlayan dış güçler şimdi kolları iyice sıvadılar. Güvenlik güçlerimiz PKK ile mücadele etmiyor, topyekun saldırı düzenleyenlerle savaşıyor.

PKK'nın her saldırısından sonra bizi yönetenlerin "Kanları yerde kalmayacak, misli ile karşılığını görecekler" sözlerinden artık bıktık, usandık. Bu tür sözler milletin acısını dindirmiyor ve ülkemizi parçalamak emelinde olan PKK terörünün hedeflerinden vazgeçmesine yol açmayacak kadar da clılz ve sönük olduğu bilinmektedir.

Hükümetin muhalefetle birlikte hareket ederek terör belasından bu ülkeyi kurtarması gerekir. Söz değil icraat vaktidir.

Selam ve dualarımla.

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

hainler...sizin de kendi utancınıza, rezilliğinize boğulacağınız, hesapların en kes(k)inini vereceğiniz gün gelecek elbet...

AslıASLI dedi ki...

Çok içim acıyor anlatamam..

guguk kuşu dedi ki...

hıncım, kinim acımın da üzerinde.