22 Nisan 2011 Cuma

Merhaba Arkadaşlar..

Yasak geldiğinden beri yeni giriyorum ve yeni öğreniyorum blogların açıldığını. Bir kaç yanlış yapan ahlaksız yüzünden herkesin böyle bir cezaya çarptırılması ne çirkin birşeydi!

Bir çok güzel insanın paylaşımlarda bulunduğu bu ortamdan uzak kalmak ve bu muamele çok can sıkıcıydı, bir daha girmem yazmam artık demeye başlamıştım. Bu ikinci yasaklamaydı son zamanlarda.

Burası benim için hem bir günlük, hem iç döküş, kendimle sohbetim, hem paylaşım yeri oldu her zaman, bazen sosyal yardımlarda bulunduk ihtiyaç sahiplerine, hasta çocuklara.. Bu anlamda da güzellikler katan bir yer oldu insanın maneviyatına.. Dostlar da kazandım blog sayesinde ve bu en güzel kazançlardan oldu benim için. Her anlamda karışıklar, mutsuzluklar yaşadığım dönemlerde sohbet ettim kendimle, bazen öfkemle, bazen yaşaran gözlerle yazdım..bundan sonra tebessüm eden bir yüzle yazmayı diliyorum, kendimin ve tüm dostların..

Herkese merhaba arkadaşlar, bir arada olmak güzel..

10 yorum:

Melankolianım dedi ki...

tebessümüne iştirak edelim bizlerde
:)

GüLüm'Se dedi ki...

Yeniden hosgeldiniz :)
Rabbim tebessümü yüzünüzde daim etsin insAllah

francesca mckennitt dedi ki...

Hoşgeldin :)
Gizli gizli de olsa paylaşımlarımızı yapmaya çalıştık. Sanırım bu kadar tepki gösterilmese umrunda olmazdı kimsenin. Neyse ki hakkımızı aldık.

sevtap(karabidikim) dedi ki...

Hoş geldiniz.Yasaksız nice güzel paylaşımlara...

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

İnşallah, Mavi Tutku, inşallah... Gördüğüm kadarıyla bu mahkeme engeli, bir çoğumuzun içindeki yazma şevkini ve ateşini söndürse de, Mehmet Akif'in İstiklal Marşında Türk Milletine seslendiği gibi "Korkma, söznmez bu şafaklarda yüzen alsancak/Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak" İşte gönlümüzdeki, yüreğimizdeki sönmeden tüten EN SON OCAK var ya, işte bu ocak küllenen alevi tutuşdurdu, tutuşturdu yoksa, biz biraz zor kendimize geliriz.

Yeniden herşeyimizi paylaşmak, daha çok iyi ve güzel ne varsa paylaşmak arzu ve ümidiyle en Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Hoş geldin Mavi:)
Umarım iyisindir.Gönlünce, güzelliklerle dolu bir haftasonu diliyorum.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Valla cok haklsiniz,iyice baglantiyi kopariz sessizlige bürünmüstük! Bizler girebildik ama Türkiye'deki arkadaslarimiz yazamadiktan sonra ne anlami vardiki,his tadi yoktu! Iyiki varsiniz simdi,yeniden hosgeldiniz!

Unknown dedi ki...

Hoşgeldiniz Mesut Bey mutlu hafta son
ları sevgiler.

NANİ dedi ki...

Merhabalar, tekrar hoşgeldiniz yasaksız, özgür günlerin blog dünyasına..

Bero dedi ki...

Hoşgeldiniz, yazılarını bekliyoruz o zaman.
Asıl böyle dönemlerde daha çok yazmak lazım :=)