19 Aralık 2010 Pazar

4.BLOG BULUŞMASI..MOSS MARİNE CAFE

Beynimin ve hayatımın içindeki sıkıntıları bu gün bu güzel gün sayesinde erteleyebildim, bugünlüğüne çıkarabildim.
Diğerlerinde olduğu gibi bu da çok güzel bir buluşma oldu. Hava yüzünden deniz otobüsleri iptal edildiği için Fenerbahçe Kalamışa Bakırköyde gitmek zahmetli olsada iyiki gitmişim. İstanbul dışından bile katılan blogcu arkadaşlar vardı, kendilerini ilk kez görmek onur ve zevkti gerçekten, zira çok sıcak güzel insanlardı. İlk günden bu yana tanıştığım ve kendilerini ailece pek sevdiğim arkadaşları görmek ise başka bir güzellikti.

Mesleği gibi bu buluşmaların mimarı olan Özge hanım yaklaşık bir sene önce düzenlemişti ilkini ve o günden bu yana gittikçe büyüyen bir aile olduğumuzu görmek ne güzel bir duyguydu. Bu arada Özge hanım bebek bekliyor ve birkaç hafta kalmış yeğenimizin hayata katılmasına. Sağlıkla tamamına ermesini Allahtan diliyorum, ve tümm yüreğimle sağlık, huzur dolu bir ömür diliyorum bu güzel aileye, eşi Cem bey gelmediği için göremedim selam göndermiştim birde burdan selam gönderiyorum.

İlk buluşmadan bu yana  büyüyen bu aile, ve zorlaşan organizasyon bunu üstlenenler tarafından kesinlikle alınlarınla akıyla son buldu. Yasemin Sungur hanımefendinin katılması ve konuşması başka bir renk ve güzellikti. Sponsorları bol, çekişilişi heyecanlı, hediyesi bol bir blog toplantısı oldu. Banada İtalyan Aşkı adında yazarları tarafından imzalanmış italyan yemeklerinden oluşan tariflerle güzel bir kitap düştü.. Hem yazarlarına hemde organizasyonu yapan arkadaşlara  teşekkürler.

Bu güzel günü bu kadarla özetlemek belki haksızlık ama ne yazsam bilemedim. Açık büfe dahil, mekan, ilgi herşeyiyle güzeldi organizasyon.. Bu soğuk günü ancak böylesi güzellik ısıtabilirdi, emekleriyle, varlıklarıyla bu günü meydana getiren tüm blog dostlarına güzel gün için teşekkür ediyorum.

15 yorum:

Unknown dedi ki...

Mesut Beycim;
En sonunda sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum.Gerçekten harika bir gün
dü tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler.

Fidan Başaran dedi ki...

ben de ilk defa katıldım ve iyiki de katılmışım
çok güzel vakit geçirdim
emeği geçen herkese çok teşekkürler

Gülcan dedi ki...

eminim ki çok güzel vakit geçirmişsinizdir.bende gelmek istedim ama olmadı inşallah bir başka sefere. bursadan giden ablalarım oldu ikiside çok tatlı ve şekerler. sevgiler diyorum

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Gerçekten zor hava koşullarına rağmen birçok insan orada biraraya gelebildik. Bu harika organizasyon için tüm arkadaşlara teşekkürler. sizi de tekrar gördüğüme memnun oldum.

çeşnici Handan dedi ki...

Mesut Bey sizinle yeniden sohbet etmek güzeldi. Gerçekten çok iyi bir organizasyondu hediyeler de öyle. 14 Ocağı not ettim bilesiniz. O gün ilk işim blogunuza bakmak olacak.

A-H dedi ki...

okuyuverince icim gitti, sefaniz bol olsun diyelim o zaman :)

zoitsa dedi ki...

inşallah bir gün ben de katılırım..ne güzel

Saglıklımutfak dedi ki...

Sizi tekrar görmek çok güzeldi Mesut bey:)Hediyenizi güle güle kullanın. benimde almak istediğim bir kitaptır. Ve çok güzeldir. Tekrar görüşmek üzere. Sevgiler selamlar

Kendimce dedi ki...

gerçekten çok güzel bir gündü anlatmak yetmez yaşamak lazım şükürler olsun ki yaşayanlardandık
sevgiler

Binnur A. Ö. dedi ki...

Mesut Bey kitabımızdan birisi size çıkmış. İyi günlerde ağız tadıyla yararlanmanız dileğiyle..

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Mesut Bey, etkinliklere katılım istikrarınıza hayranım. Ayağınıza sağlık, ne iyi ettiniz de geldiniz. Kitabınızı güle güle kullanmanızı dilerim, sevgiler

bademcicegi.com dedi ki...

Merhabalar mesut bey:)gerçekten çok güzel bir gündü.Bütün dostları tekrar bir arada görmek ve sohbet etmek cok keyifliydi.sevgiyle kalın hoşcakalın:)

Unknown dedi ki...

O zaman benden size gönül rahatlığıyla kocaman bir afiyet olsun
Görüşmek üzere

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçireceğiniz nice yıllarınız olsun
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Acı ve ıstıraplarımızı öteleyebilmek bir an bile unutabilmek için, her şeye değer olan bir grup buluşmasında geçirdiğiniz mutlu saatler size ilaç gibi gelmiştir.

Siz, çil keklik gibi kendi kendinizi boğmayınız! Bırakın herşeyi akıntısında devam etsin. Bazı şeyler vardır ki, elinizden bir şey gelmez, ama siz kendi kendinizi üzer ve harap edersiniz.

Boş vermeyi öğrenin derim. Çünkü ben onu öğrendim ve rahatladım. Yoksa tabiri teşbihimi mazur görün "çil keklik" gibi kendi kendimi boğarak hergün biraz daha ölmek yerine, yaşamın o güzel tutunacak sarmaşıklarına tutunun, onlarla beraber büyür gidersiniz.

Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice seneler dilerim.