1 Ocak 2012 Pazar

MUTLU HUZURLU YILLAR DİLİYORUM HEPİNİZE..


2012'nin ilk günü bu gün, her yeni yılda olduğu gibi bu yılda tüm dileklerin en güzellerini diliyoruz birbirimiz için ve çevremizde sevdiklerimiz için. Bunca yıl dilediklerimin çoğu olmadı ama olsun bıkmadan uzanmadan herşeyin en iyisini kendimiz sevdiklerimiz, ve burdaki tüm değerli dostlarımız için istemeye devam..

Kimin en çok ne isteği eksiği varsa, inşallah çok uzun sürmeden en kısa zamanda ondan başlayarak hepsi gerçekleşir. Aşk isteyen için aşk, sağlık isteyenler için sağlık, ailesinde ve hayatında huzur isteyene huzur, borcu olana para, işinde başarı isteyene başarı, kısaca rabbim herkesin gönlüne göre versin.

2012'ye bir türlü arınamadığım ağırlıklardan arınarak hayata devam bu sene ve sonrası. Son yedi yılı kelimenin tam anlamıyla kış olan herşeyin artık yaz olmasun ve resimle birlikte yeni bir MAVİ TUTKU olsun. Amin.:) Resim yazın ki turda Bozcaada kalesinden.:)

7 yorum:

Blogger Bolat dedi ki...

Mutlu yıllar üstat :)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Yapmayin nolur,insan icten dilerse oluyor istekleri önemseyin bunu ve tekrardan deneyin,dileklerinizin hepsinin 21012 de gerceklesmesi dilegiyle,gecmise cizgi cekip yola devam,iyi seneler...

AslıASLI dedi ki...

Bu fotografla yeni bir sayfa açılmış zaten. Bütün dileklerinize yürekten amin diyorum..

Adsız dedi ki...

Nice güzel yılın olsun. Sevgiler.

.........n........ dedi ki...

Mutlu Yıllaaaaaarrr :)

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Yeni bir yıl sana ve sevdıklerıne sağlık mutluluk huzur her daım...
Yaşam da her şey gönlünce olsun..

didem dedi ki...

Dilerim yeni yil beklediginiz herseyi getirsin...