17 Şubat 2011 Perşembe

ÇIK AŞKIMIN ARKASINDAN....

Evet..çık aşkımın arkasından! Şu anda sen gördüğüm gibisin, olduğun gibi değil.. Aşk var ya şimdi diğer anlamda da olduğun gibi değilsin. Gözlerimi kör eden aşkım neleri gizliyor benden? Sen ruhumun diğer yarısımısın, yoksa ruhuma acı çektirecek, körletecek kişimisin? Aşk yoğun bir sevgiye mi dönüşecek, yoğun bir nefrete mi? Canımm derken canımdan can akarken canın çıksın hallerine mi dönüşecek?
Çık beni kör eden aşkımın arkasından?

İlk büyük kavgamız nasıl olacak? Büyük Aşk ve coşkulu sevgili sözcükleri dökülen dilimizden neler dökülür olacak? Kimin yüzünden olacak? Şimdi aşk dilinde konuşurken, ilerde hangi dili konuşacağız? Aynı dili konuşmadığımız mı ortaya çıkacak?

Lütfen hadi çık beni kör eden aşkımın arkasından? Bir mucize olsun bileyim, aşkla gördüğüm mü gerçek, aşk giderken ortaya çıkan mı....bir mucize olsun.. Zira vahşi bir ormanda son barutunu tüketmiş avcı gibi çaresizim, yorgunum.

Ya kendini tanımıyorsan? Gerçekte ne istediğini bilmiyorsan? Aşk seninde gözlerini kör ettiyse ve birbirimize uygun olmadığımız halde kapıldıysak bir girdaba? Bilmeli.. Birimiz bilmeli, görmeli gerçeği.. Hayattın içindeki deneme yanılma da çok şey mükemmele yaklaşır, ama aşkta öyle değil, aşkta ki her deneme yanılma bir saflığını, yüreğindeki temiz bir yeri alır götürür insandan..! İnancını götürür, umudunu tüketir..

Çık büyük aşkımın arkasından, çık ki göreyim maskelerinle mi geldin? Çık ki göreyim gözlerinin, gülüşünün mü esiri oldum, çık ki bileyim her sesini duyduğum da ömür boyu içim akacak mı sana.. Bileyim vefalımısın, vefasız mı, nankörmüsün, kıymet bilen mi, tüketenmisin, üreten mi..hayat yeterince tüketmedi mi herşeyi? Koşar adım yaşadığımız bu hayattakiler çok fazla tüketmedi mi dağ gibi yürekleri, sana denk gelmedi mi? Sence daha fazla tükenmeye gücümüz var mı?

Zamanla herşey değişiyor ya hani, istediğin şey istemediğin şeye dönüşüyor ya hani senin elinde olmadan, aşk iki kişilik ya hani..korkuyorum desem ölümden korkmadığım kadar..aşkımın arkasında ne olduğunu tam olarak bilmemekten..neye dönüşeceğini bilmemekten.

Çok büyük bir hayal kırıklığına mı uğradım..yoo nerden çıkardın?

......nerden anladın.......

15 yorum:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Kimsenin kimseye güveninin kalmaması ne kadar acı...

Sevginin ve saygının tükendiği, maddenin, maddiyatın, çıkar ve menfaatlerin öne çıktığı şu günler; geçmiş günlerimizin eline su bile dökemezler...

Yüce Allah, bizleri; Kendisinden korkan, kulundan utanan, sevgi ve saygının lafında değil, uygulamasında olan kullarla karşılaştırsın.

Sağlıcakla kalın.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Öyle yürekten aminn diyorum ki Recep bey.

mehtap kuzucu dedi ki...

merhaba mesut bey,bende recep beye aynen katılıyorum,herşey o kadar maddi yaşanıyor ki,maalesef artık kimseye güven kalmadı..sevgi ve sağlıklı günler dilerim..

Adsız dedi ki...

Sen yüreğindeki sevginin ağırlığına bak,ne yapacaksın karşındakinin sevgisinin ağırlığını?
Sevgisinin ağırlığı seninkini aşarsa daha mı çok seveceksin?
Aşk iki kişilik değildir;yaşarsın aşkını kendi yüreğinde,yaşatırsın.
Sen aşkına güven,gerisini boşver.

KELİMELER DÜNYASI dedi ki...

Bir şarkı aklıma geldi."Bir Mucize gerek bize
Gidecek bir başka düş
Bir düş ki korkmamış
Zamanın karşısında..

KELİMELER DÜNYASI dedi ki...

Sana Dair şarkısı aklıma geldi okuyunca.."Mucize gerek bize
Gidecek bir başka düş
Bir düş ki korkmamış
Zamanın karşısında"

Melek Dögüş dedi ki...

Bende tüm kalbimle amin diyorum. Herşeye rağmen umarım insanlar arasındaki güven bağı hergeçen gün kuvvetlenir umarım herşey şuan olduğundan çok daha iyi olur. Gidişat öyle göstermesede buna inancım büyük...

NANİ dedi ki...

Bu kadar hesapla girilmez ki aşka ne yapıyorsunuz! Bırakın ne olucaksa olur zaten. Bu iş hesap kitapla olaydı çok zeki insanlar hep aşktan yana yüzü gülenler olurdu.. NE kadar korku o kadar az aşk !!! ne kadar az korku , o kadar büyük AŞK...

MAVİ TUTKU dedi ki...

mehtap kuzucu; Kesinlikle haklısınız, kimseye güven kalmadı artık. Aşk sevgi diyen ama herşeyi rezil eden insanlar varken hele.
Teşekkür ederim..

MAVİ TUTKU dedi ki...

Sıradan bir balık; Aşk iki kişilik değilse ne iki kişiliktir? Karşımdakinin aşkının ağırlığını sorgulamıyorum, aşkımı rezil edişini sorguluyorum.
Aşkıma güvendim, mesele aşık olduğuma da güvenmiştim....

MAVİ TUTKU dedi ki...

Kelimeler Dünyası; Şu andan sonra bana bir mucize gerek gerçekten.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Biizn-i Hüda; Teşekkür ederim.
İnşallah güven duygusunun kıymetini, aşkın sevgin kıymetini bilen rezil etmeyen insanlar çoğalır.

MAVİ TUTKU dedi ki...

nani; Ah ki ahh..bir bilseniz..
Bırakırım ne olursa olsun, ama şu yaşadığım gibi hiç bir şey olmasın, Allah kimsenin başına vermesin. Böylesi büyük bir hayal kırıklığı olamaz...

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Mavi Tutku,

Ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Evet haklısınız, bir yılda üç ayrı hesap ve üç ayrı URL adresi değiştirirsem, olacağı buydu. Blogger'in sisteminden kaynaklanan teknik sorunlar nedeniyle hesap ve adreslerimi değiştirmek zorunda kaldım. Ben biraz takıntılıyım, örnek: duvara astığım manzara resminin duvar üzerinde terazili durması gerekiyor, bir tarafı eğri olursa olmaz!

Blog sayfama ulaşmak istediğinde tıkladığın sekmelerdeki URL adresimin "http://yazblogcu.blogspot.com" olması gerekiyor. İnternet adres penceresine bu adresi yazarak erişmek istediğinde de bir sorun yaşıyorsanız. Onun sebebini bilemem. Ancak, bizim blog dostluğumuz karşılık beklemeden oluşmuş bir sevgi omurgası üzerindedir. Böyle şeyler düşünmek doğru değil, o nedenle gayet müsterih olunuz, sizin kendi bloğunuza yeni bir sayfa eklediğiniz sürece ben bilirim ki, siz iyisiniz...
Saygılarımla.

Ebru dedi ki...

Çok hoş.Uzun olunca ben birkaç günde tamamlıyorum okumayı:) kaçamak olunca işte.