14 Temmuz 2012 Cumartesi

ADSIZ KİŞİLİK,SİZ...

Arkadaşlar hani hayatın içinde hep bir densiz bulurya insanı, rahat batan, birilerine bulaşma ihtiyacında olan..işte beni yine buldu böyle biri.. Aşağıdaki çocuklarımla tatile çıktığım yazının yorumlarında adsız yorumlar yazmış zavallı kişilik..

Şşş adsız, adın soyun sopun belliki oldukça silik ve yok.. Yusufla arkadaşmısın sen, bir yerlerinden yusuf sesimi geliyor?! Blogunla, kimliğinle yazsana.. Yaz ki nesin, nasıl bir zavalısın, nasıl bir rahat batması içindesin bu yorumları bloguma gelip yazıyorsun. 5 yaşında çocuğun olduğunu yazmışsın, git babalık yap, Allah bağışlasın yavrunu, sana benzetmesin..

6 yorum:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Sevgili Mavi Tutku boşver, bunlara bakıp kafanı yorma. Bunların amacı durup dururken yorum yazdıkları bloğun moralini bozup, eğer varsa biraz keyif kaçırmaktır. Onlara, amaçlarına ulaştıklarını hissettirme. Bu tür yorumları ne yayına al, ne de oku. Derhal SİL.

Hani bir zamanlar Özal döneminde telefon yaygınlaşmıştı ve telefon sapıkları türemişti ya, bu yorum sahibi ya böyle biri, ya da sizi çok iyi tanıyan ve size husumeti olan biridir.

Dostun da, düşmanın da mertine kurban olayım!..

Sözlerimi bizim oralara ait bir bozlağın beyti ile bitireyim.

Adama kemlik mi gelir mert oğlu mertten!..

kötülerin gölgesi olmaz dalı olmaz!..

Selam ve dualarımla.

Unknown dedi ki...

terbiyesi herif...hem terbiyesiz hem korkak herif...üstelikte kıskanç herif...bulursan haber ver dövmeye yardım ederim...

arzu soylu dedi ki...

böyle kişiliksiz insanlar hep vardır.. ve genelde bizi ve sizin gibileri bulurr.. boşverin kendi yaptığı terbiyesizlik işte. siz kendinizi böyle insanlar için üzmeyin..

Blogger Bolat dedi ki...

Üstat bırak kaale alman bile hata!

Özgür dedi ki...

Kişiliği olsa hiç adsız olur muydu?
Aslında yok öyle birisi.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Kur'an-ı Kerim bu gecede inmeye başladığı için bu gece, gecelerin en feyizlisidir ve bin aydan daha hayırlıdır.

Meleklerin ve Namus-u Ekber'in Allah'ın izniyle her türlü iş için yeryüzüne indiği Kadir Gecenizi kutlar, tüm insanlığın hayrına vesile olmasını dilerim.

Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, muhabbetlerimle.