7 Nisan 2010 Çarşamba

HASTA ÇOCUKLARA YARDIM-1

Arkadaşlar bu yardımla ilgili olan, ilgi gösterip birşeyler yapmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Şu anda benim cephemde herşey harika gidiyor, yarın toplanan yardımların dökümünü burdan yapacağım.

Nacizane şöyle bir teklifte bulunmak istiyorum arkadaşlar. Herkes tek başına birkaç kutu pastel, boyama kitabı gibi şeyler alıp yollaması bir o kadar kargo ücreti vermesine neden olacaktır. Tüm blogcu arkaşlar kendi etkin çevresindeki arkadaşlarıyla bir grup oluşturup yardımları tek bir noktada birleştirebilirlerse daha güzel olur diye düşünüyorum.. Siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum aklımdan böyle geçti, başka farklı fikri olan arkadaşımız varsa lütfen yazsın olurmu.
Ve..Ortaköydeki buluşmaya gelmeyi düşünen blogcu arkadaşlar o gün eğer dilerlerse çocuklara göndermek istediklerini orda toplar, hepsini bendekilerle birlikte kargoya verip göndeririz, olmazmı?

6 yorum:

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Bende ana sınıfındaki velilere söyledim. ben kendimde elimden gleni yapıcam ama benden bir haç parça fazla bişey giderse daha çok sevinceğim.

Kumpir buluşmasına geitiririm ben mesut abi.

gülsen VAROL dedi ki...

sayfanıza sık uğramasam da uğradığımda yazılarınızın tamamını okurum.. Yorum yapılacak yazılar olursa (kendimce) bir şeyler yazar çıkarım.. Bazen yorum yapamayacak kadar tıkandığım yazılar olur saatlerce okur ezberlerim.. Bazen de hiç ilgimi çekmeyen ve yorum yapmaya gerek görmediğim yazılar olur.. Tabii bu yazdıklarım sadece sizin sayfanızla ilgili değil sevgili onuncu köyün adamı..
Sizi önce kutlamak isterim. faal bir insan oluşunuz ve bunu faydalı alanlarda kullanmanız ne güzel.. Mesela bugün sayfanızda okuduğum bu ve buna benzer çağrılarla ben tam 19 senedir ilgiliyim.. Karınca kararınca..
Sizi de tekrar kutlarım.. İnsanın kendisi ile gurur duyması kadar muhteşem bir duygu olamaz..

Unknown dedi ki...

Allah iyilik duygunuzu artırsın:))

Adsız dedi ki...

İstanbul'da değilim Ama Ankara'da yardımcı olmaya çalışırım. Adresi veriseniz en azından ufak dahi olsa bir yardımımın dokumasını isterim.
Onların yüzlerine en azından küçük bir tebessüm bırakmak isterim.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Siz muhteşemsiniz Mesut bey! Emeği geçen, yardımı dokunan herkese binlerce kez teşekkürler

Sedencik dedi ki...

bu duyarlı davranışınızdan dolayı ve farkındalığı artırdığınızdan dolayı kutluyorum sizi...
ayrıca ziyaretiniz için çok teşekkürler...
sağlıklı güzel günler olsun inşallah...
sağlıcakla...