18 Ocak 2016 Pazartesi

DERTLEŞMEK...

Yalnızlığın doruklarındayım sanırım, dertleşecek kimsem yoktu, bloguma geldim, ya birisiyle konuşmalı ya yazılara dökmeliyim.. Sevgi ne acaip birşeymiş, insanın hayatını nasıl allak bullak ediyor..sonu alçaklık ihanet olduğunda.. 6 sene oldu..6 sene... sanki 6 ay olmuş gibi taptaze herşey.

Öfkem, nefretim, uğradığım haksızlığın verdiği gücüme gitme hali..6 sene oldu geçmedi. Nefret de bir duygu diyorlar, ne demeye çalışıyorlarsa, nasıl bir saçmalıksa.. Birine aslan deyince başka eşek deyince başka değilmi? Sevgi ayrı kutup, nefret ayrı kutup..

6 sene oldu, kimseyle fört etmedim, kimseyi sevmedim..sevemedim, ve güvenemedim..Allahım..ne acaip bir şey bu. bunlar bir zamanlar sevdiğim o insanın bana söylediği şeylerdi bunlar, şimdi neden olduğu şeyler.

İnsanın ölümüne sevdiği birine Alçak demesi tuhafıma gidiyor, ama gene de yetmiyor, daha fazlası bile az geliyor...6 sene önce yüreğinden taşan şey sevgiyken, şimdi nefret olması.. Kendisine en büyük haksızlıkların yapıldığını söyleyen bir insan, ve yaptığı... Ona, seni Allah kahretsin demek istiyorum, bunun bir işe yaramasını istiyorum, bana ödettiği diyet sadece 6 yıl değil, umudumun yok olması.. İşin komik tarafı amasız bir hastalıkla boğuşuyorum, 10 gün tedavi görmesem ölürüm, yani sağlığımda gitti ama umudumun gitmesi...

50 yaşına girdim, 14 Ocak doğum günümdü, doğum günümde ayrılacağını söyledi, doğdummu öldümmü.... Evlilikler bile artık 5 sene sürmezken..5 senelik bir emek sonunda söyledi, ölsem katlanamayacağım şeylere katlandım.. hadi ayrıldın be alçak, bari sonrasında insan yerine koysaydın, içimdeki yangını hafifletseydinde kendi kendimi yakmasaydım bu kadar..

Kocanın yaptığı hangi kötülüğü yaptım..ona söylemediğin söz kalmamışken ona dönmüş ve yanak yanağa resimler paylaşmaya başlamışsın..kendimi o kadar salak gibi hissediyorumki.. Ben ne haldeyim, bana bunu yapan ne halde..beni onla bunla aldattı dediğin adamla yanak yanağasın...

Sen nasıl bir insansın. Sureti bu kadar güzel bir insan nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyor..nasıl aldandım..nasıl özü iyi sandım.. Kusur kalmamak adına, mahrum kalmamak adına bir insan ne kadar alçalabilir, olayları bilseniz ağzınız açık kalırdı.Yazık..insan neye güvensin peki, neye emek versin..üç kuruşluk şu hayatta bu kadar menfaat bu kadar alçaklık olması ne acı..

Hayallerim vardı yaşamak istediğim, mutsuzdum, boşandım bunların peşine düştüm...düştüm düştüm ve düştüm..düşmüş düşürdü beni...böyle düşmek yakışmadı bana, bazı sözleri söylemek yakışmadı, belki bunları yazmak bile yakışmadı ama umurumda değil..bu öfkeyle, nefretle insanın kötülük yapması o kadar kolay ki..bu his de yakışmadı bana..Hoşuma gitmiyor aklımdan geçenler, ben güçlüydüm bir alçak nasıl bu hale getirdi beni, zoruma gidiyor....