14 Temmuz 2012 Cumartesi

ADSIZ KİŞİLİK,SİZ...

Arkadaşlar hani hayatın içinde hep bir densiz bulurya insanı, rahat batan, birilerine bulaşma ihtiyacında olan..işte beni yine buldu böyle biri.. Aşağıdaki çocuklarımla tatile çıktığım yazının yorumlarında adsız yorumlar yazmış zavallı kişilik..

Şşş adsız, adın soyun sopun belliki oldukça silik ve yok.. Yusufla arkadaşmısın sen, bir yerlerinden yusuf sesimi geliyor?! Blogunla, kimliğinle yazsana.. Yaz ki nesin, nasıl bir zavalısın, nasıl bir rahat batması içindesin bu yorumları bloguma gelip yazıyorsun. 5 yaşında çocuğun olduğunu yazmışsın, git babalık yap, Allah bağışlasın yavrunu, sana benzetmesin..

7 Temmuz 2012 Cumartesi

Ege turuna Fethiyeden başladık çocuklarımla..


Geçen sene siz dostlara danışmıştım ege turunda nerelere uğrayayım diye, oldukça faydasını görmüştüm, bu sefer geziye çıkmadan yazma ve sizlere danışma fırsatı bulamadım. Şu an 3 gündür Fethiye, ölüdenizdeyiz, doğrusu fotolarda veya tv de görüldüğü kadar abartıli gelmedi bana. Deniz genelde birden derinleşiyor çoğu yerde, kum yok kıyı ve denizin içi taşlık. Ölüdenize yaklaşmak ne mümkün her cm.ni işgal etmişler, kabinde 90milyon fiyat çekiyorlar, oda değil dikakt edin karavan kabin! Ölüdenizi oluşumun adı biliyordum, ölüdeniz belediyesi de varmış meğer..burda kenarlardaki minyatür otellerde kişi başı oda kahvaltı 50-50TL. diyorlar fakat çoğu boş pazarlık geçerli.
Kayaköy, ve gemiler koyuna gittik..ufak bir koy, ve yine kıyısı, denizin içi taşlık, fakat su güzel. Jetski ye bindik çocuklarla, çok zevkli. Babadağ da paraşütle atlamayı düşünüyorum ama biraz düşünmem gerek!:)

Bu gün gemi turuna çıktık, oldukça güzel vakit geçti, 6tane koy gezdirdiler ve sonuncunda insanlar o kadar denize doyduki çoğu girmedi. Yarın şu ünlü saklıkent ve yaka parka gideceğiz..sanırım başka güzel yer yoktur atladığımız..varsa önerinizi bekliyorum.

Ve burdan sonraki, göcek, dalyan, marmaris, bodrum gibi yerler de şuraya da uğra diyeceğiz yerleri bekliyorum. Sevgiler saygılar..