28 Haziran 2012 Perşembe

İÇİMİ DÖKÜYORUM..


Eskiden çok yazardım, yazmaya çalışırdım daha doğrusu kendi çapımda yazmaya çalışırdım..çoktandır yazamıyorum. Bir çok şeye inancımı sarsan, tüm ezberimi bozan bir olaydan sonra.. Kadın erkek ilişkileri üzerine yazardım, sevgi üzerine, aşk üzerine, her şeyin insan gibi olmasını savunurdum.. 2,5 senedir herşeyden elimi çektim, hala öyleyim, hayatı izliyorum bir kenardan..

Herşeyin nasıl bu kadar çivisi çıkmış anlayamıyorum..insan nasıl böyle olur anlayamıyorum.. Bir erkek herşeyiyle ona bağlı seven nerdeyse kusursuz bir eşi nasıl aldatır.. Bir kadın kendini bir çok kadınla aldatan bir adamı nasıl sevebilir, onunla nasıl yaşabilir, ona nasıl katabilir katılabilir..nasıl sarılabilir, nasıl bir insan olabilir, ne biçim bir karaktersizlik bu..midem bulanıyor.

Hafta sonu Tekirdağda bir arkadaşın yazlığındayız, arkadaşa birisi bir bayanın telefonunu vermiş onunla konuşuyor önce, sonra buraya gelsenize diyor, o bayan tamam kuzenimide alıp gelirim diyor, o teli veren yaşlı adamla, gece 1,de 1,5 saatlik uzaklıktan geliyorlar..hiç sevmediğim bir basitlik..arkadaşım için katlanıyorum.. Rakı falan açıyorlar, ben içmem sadece kenarda oturuyorum, izliyorum ortamın yalanlarını, ikiyüzlülüğünü.. 5,e kadar oturuyorlar, çıkmadan bir süre önce arkadaşım o bayana gel biraz konuşalım deyip havuza doğru gidiyorlar site içindeki. Sonradan gidince arkadaş öptüğünü çok rahat biri olduğunu söylüyor.. Allah şahidim içim buruluyor, 15 yaşında bir oğlu var onu annesine bırakıp geliyor bu hanım, gece 5 de tanımadığı erkeklerle...nasıl bir yürek..

İnsan seçmekten arkadaşşız kaldım zaten, kim ne yaparsa karışmıyorum..acı bir şekilde anladım, hayatın her türlü güzelliği ve iğrençliği insanın kendi tercihi..

Ben pek konuşmuyorum, fakat bir yerde söylediğim bir şey hoşuna giden kuzeni ertesi gün telefonumu istiyor, o hanım şaşırıyor bunu yapacak rahatlıkta değilmiş kuzeni, arkadaşımdan istiyor telefonumu, arkadaşımda bana soruyor, hayır diyorum..hepsi şaşırmış..ben de şaşırmalarına şaşırıyorum.. Hiç bir anlamı olmayan birşey yaşamadım yaşamam diyorum.. Düşünüyorum. benmi aptalım, dünyamı artık böyle.. Fazladan bir kadın bir  erkek için ne kadar kar olabilirki, anlamsız, duygusuz..hayvanda bile duygu var..

Acı bir gülümseme de beliriyor yüzümde..2,5 sene önce canımdan çok sevdiğim kadın benim kadın düşkünü olduğumu söylüyordu, sırf burda yazıyorum diye, üstelik kendisi evliliğinde ilk yıldan beri aldatılan, kadın düşkünü bir tarafından yıllarca aldatılan bir kadınken.. Burdan, blogdan bir hanımda benim için..kadınlara yavşıyor demiş, hiç erkek arkadaşı yok demiş, neyi ne kadar biliyorsa uzaktan... Twitte bakıyorum da erkek bir bloger var, önce sizli bizli başlıyor konuşmaya, 2-3 günde kanka oluyor, listesi sırf kadın ve kendiside orda..bu kadar kör nasıl olunuyor, ne yazık yürekler bunlar..

İşte burdan yazıyorum..ben nerdeyse 5-6 senedir blogdayım,  bir bayan ona yanaşmaya çalıştığımı söylesin, o blogcu bayanın tabiriyle yavşamaya çalıştığım söylesin..ne kötü bir söz, nasıl bir kul hakkı.. Ben nerdeyimm, bunlar nerde..

Dünya ve gidişatı için mi üzülmeliyim, kendim içinmi bilemiyorum..ama vicdanım rahat bunu biliyorum..

Yalansız olmalı, riyasız olmalı, vefalı olmalı, insanın ruhunu gerçekler okşamalı yalanlar değil, emin olunmalı, ruhunu ve bedeni başkalarının bedeninde gezen eller değil, kalbiyle herşeyiyle ona ait eller okşamalı, yalansız olmalı kalbe giden hisler, gerçek olmalı...ama herşey tercih..insan gibi olanını nasip et Allahım..

16 Haziran 2012 Cumartesi

BURAYA DENİZE GİTMENİN ZAMANI YAKLAŞIYOR





Arkamda görünen Bulgaristan köyü..İğneada ve hele Beğendik oldukça uzun plajıyla güzel ve enteresan bir yer.. Deniz hala soğukmuş ama bir haftaya kadar daha rahat girilmeye başlanır sanırım.:)

13 Haziran 2012 Çarşamba

GÖZLERİNİN HASTASIYIM.:)

Doğal yaşamı severim, birazda içindeyim ama bu kadarı biraz fazla oldu sanırım.:) Bu güzellik yattığım odanın tam üstünde yuva yapmış, bir aralıktan girip.:) Yavrusuna yiyecek taşıyor sürekli o yüzden müdahele etmiyorum, fakat gece çatır çutur çok ses yapıyor, malum gece çalıştığı için.:)

Arasıra tam bu dala geliyor ve ilk işi içeri bana bakmak oluyor, bakışıyoruz bir süre, ben başımı aşağı oynatıyorum, o da bir aşağı bir yukarı kaldırıyor başını, ayağa kalkarsam anında kaçıyor.:)
Baykuşla bakışmak da bir başka.:)

5 Haziran 2012 Salı

SICAKLAR BAŞLADII..

Sıcakların başlamasıyla şekilde görüldüğü gibi gölgeye de kaçışlar başladı.:)
Paşa ve kızkardeşi Prenses çok uykucu oldu çıktılar.:) Tavuklara birşey demiyorum zaten.:)